2021-04-10
📍荔枝角工廈精緻餐廳 ‼️• 撐枱腳啱晒 -- INN🍴🤤•=======================荔枝角最近新開咗間好精緻西餐廳,前排同男朋友行完d2 place就去試下佢哋嘅dinner😆------------------------------⭐️波士頓龍蝦肉羅勒意大利飯 $148 (7.2/10)龍蝦肉加咗蒜蓉煎香,肉質爽甜!😋risotto 幾creamy,食落有陣陣羅勒嘅清香,飯粒微微煙韌~但整體嚟講味道略為淡咗少少🙈------------------------------⭐️澳洲8安士肉眼扒配燒汁、薯菜 $168 (7.4/10)肉眼扒份量十足,燒得好香!😆我哋叫咗5成熟,肉味好濃,肉質都算腍同juicy👍配埋燒汁一齊食酸酸甜甜好match!!薯條炸得香脆,我同男朋友都食唔停口🤤------------------------------⭐️西柚橘香茉莉花茶 $48 (7.3/10)聞落好香,清新解膩😋-----------------------------⭐️朱古力香蕉奶昔 $48 (7.2/10)Texture好濃厚,加埋頂部嘅鮮忌廉超邪惡🤤飲落香蕉味道好突出,如
=======================
⭐️波士頓龍蝦肉羅勒意大利飯 $148 (7.2/10)
⭐️西柚橘香茉莉花茶 $48 (7.3/10)
聞落好香,清新解膩😋
-----------------------------
⭐️朱古力香蕉奶昔 $48 (7.2/10)
Texture好濃厚,加埋頂部嘅鮮忌廉超邪惡🤤飲落香蕉味道好突出,如果朱古力嘅味道再濃啲會更喜歡👍
⭐️藍莓班戟 $68 (7.5/10)
班戟皮煎得薄身,食落幾有蛋香~加埋藍莓醬同忌廉一齊食令口感更濕潤!🤤藍莓大大粒咬落juicy~
整體嚟講餐廳環境幾好,店員服務好周到😆食物質素以初開業嚟講算係唔錯,期望之後會更加好‼️🤤
賣相:7.5/10
味道:7.2/10