2019-08-19 208 views
最近朋友今日呢開呢頭見工,所以黎搵我食lunch!!  以後大家都長沙灣返工,我就多個飯脚啦,今餐我請😊!佢實在太睇少呢頭係工業區,其實呢度識得搵,又多野食D野又平喎!呢間金拇指米線算係我公司同事嘅飯堂,佢唔係淨係食米線,佢係一間茶餐廳,咩都有得食,咁就可以滿足大家唔同口味!加上咁近公司,我就最鍾意黎呢度食港式早餐。平均食飯都係 $30-$40,下午茶就更加抵食。今次試新野,估唔倒呢度都有口水雞餐,午餐時段跟餐有湯,加埋杯凍檸檬茶都係 $49!口水雞應該有1/4隻,份量都幾多,麻辣汁好惹味,夠晒辣,可以送多幾碗飯,配有花生﹑酸菜﹑荽茜。茶餐廳黎講呢個樣真係好高質,價錢又抵食。朋友叫左蔥油豬扒飯 +凍檸茶$45,豬扒好入味,配埋呢個辣椒豉油真係好正,有D似會屋企食既菜式,兩個人加埋都唔洗$100😄✌️

2019-08-12
$45 (Lunch)
  • 口水雞餐
  • 蔥油豬扒飯