係D2 place 地下有一間cafe,已經係我第二次幫襯,環境舒服,食物質素都中上☺ 仲有星期一至日6點前都可以食到全日早餐🥰 雖然價錢係偏貴,但食完超飽呀😂 可以當brunch咁食 慳返一餐🤩——————————————————🍽☀All day breakfast $158(挪威三文魚、煙豬背肉、英國豬肉腸、燒烤菇、黑醋車厘茄、BB菠菜、茄汁焗豆、薯餅)*自選: 海膽(/黑松露) 炒蛋、竹炭包(/牛角包)*-特別想講講個海膽炒蛋,呢個組合之前真係無食過,好特別好夾;估唔到又食到蛋味又食到海膽嘅鮮味😳 竹炭包就比我想像中失望,純粹係個外形黑色,但無咩味😥😥 其他都正正常常喇~~係幾齊全樣樣都有啲咁嘅🤣🤣👍🏻——————————————————💰設加一服務費🕰星期一至五 11:30 - 22:00; 星期六至日及公假 08:30 - 22:00🔄Encore 指數 8/10
——————————————————
🍽☀All day breakfast $158
*自選: 海膽(/黑松露) 炒蛋、竹炭包(/牛角包)*
——————————————————
💰設加一服務費
🔄Encore 指數 8/10
All Day Breakfast
2019-07-20
$174 (Lunch)
All Day Breakfast