2023-04-27
今日同朋友一齊去咗荔枝角嘅一間Pizza餐廳,真係開心同滿足啊!佢哋嘅蟹肉海鮮Pizza係我哋嘅首選,真係一試難忘!啲Pizza底薄身脆,上面滿滿嘅芝士,再加埋好多新鮮嘅海鮮同蟹肉,味道好濃郁,令人回味無窮!新鮮嘅味道真係好正啊!而且份量非常足,加上啲價錢好抵食,Pizza Set 都只係$88,真係好嘅選擇! 除咗Pizza,我哋仲試咗啲其他嘢。啲肉醬千層面真係好好食,醬汁好香濃,而且面煮得剛剛好,啲層次感好豐富。啲水牛城雞翼仲有啲醋醬,味道好香好醇,啲肉啱啱好熟,入口即溶,啲汁又好香,真係好正啊!至於薯條就都好唔錯,啲薯條煮得好脆,加上藍芝士醬,味道好香好濃郁,令人垂涎三尺!總括而言,呢間Pizza餐廳嘅食物好正,份量又足,價錢又抵食,真係值得一試!如果你喺荔枝角附近,一定要嚟呢間Pizza餐廳試下佢哋嘅蟹肉海鮮Pizza同埋啲其他嘢啦!