2018-07-27 854 views
由佢係荔枝角新開到而家大概一個月,我係第二次食☺️lonely dinner after work 😢不過今晚滿意度高過上次少少💪🏻💪🏻疲倦的貝兒揀左吉列🐷扒蛋包飯配胡麻汁既!天呀!呢個吉列豬比上次我食果舊生炸豬扒做得好好多呀!而且炸粉唔係厚到皮肉分離咁,肉質軟硬適中(咁講會唔會有啲怪😅),香脆可口,而且大大件,唔係求其敷衍我既果啲size👏🏻滿意滿意!不過,世事真係無完美🤭有咁出色既吉豬,隔離果個滑蛋就馬上輸了,外層上滑溜溜的背後,舊蛋係勁熟架😣外面看似18歲👦🏻,一反開睇下原來38歲👨🏻,呢個位扣左啲分咁啦👩‍🏫 至於佢個紅紅的茄飯,色澤的確吸引,但其實食落無乜蕃茄味,對於本身超愛蕃茄既貝兒黎講,算係普普通通啦!希望佢吉列炸物既質素保持到,同埋舊蛋改善下啦🙈畢竟我係附近返工又經常夜收,應該會成日都會食到😅題外話:佢跟餐加$20,有曬一份多士、一個湯、一份沙律同埋一杯飲品,算係幾抵食!呢點係唔錯既💪🏻💪🏻

題外話:
2018-07-17
$80 (Dinner)