2023-07-05
荔枝角新開左一間貓貓Cafe呀!係外面就已經望到勁多貓貓啦!平時去開既貓貓Cafe嘢食都覺得麻麻,但係呢間又唔錯喎,水準你完全唔會覺得差👍🏻我7:30去到,大約見到都有數十隻貓貓🐱4個人去到,叫左個4人餐$658套餐有4個沙律🥗,4碗餐湯🍲,4款主食,4杯餐飲套餐加$48仲可以有四人小食拼盤🥘🔸沙律🥗餐湯🍲作為前菜,沙律同餐湯都不過不失,正正常常啦!🔸4人小食拼盤🥘小食拼盤有薯條🍟,炸芝士雞胸🐤,紐西蘭魚寶,炸雞翼🐣令我最讚不絕口就係個炸芝士雞胸,個皮好薄,炸完出嚟仲好脆口,咬落雞肉仲好多汁😍🔸煙三文魚溫泉蛋卡邦尼扁意粉🍝傳統嘅卡邦尼意粉,個人覺得卡邦尼就一定冇得說,不過溫泉蛋就煮得有啲過左,做唔到留心嘅效果🥹🔸明太子紅蝦蝴蝶粉🦋有兩隻大蝦係碟上面👍🏻分量十足,都好大碟㗎,蝴蝶粉配上明太子一齊食,真係冇得輸👍🏻🔸西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨🦴起碼有超過10條骨呀😍份量都唔少㗎👍🏻燒烤醬汁都好入味,仲有薯條做底👍🏻🔸夏威夷薄餅🍕即叫即整,做到拉絲嘅效果👍🏻薄餅底都唔算厚🔸梳打咖啡☕️第一次飲梳打咖啡,就覺得好特別,嚟到已經聞到香濃嘅咖啡味🔸檸檬茶🧉我就叫咗少甜,正正常常啦!又真係會小甜👍🏻🔸蜂蜜
我7:30去到,大約見到都有數十隻貓貓🐱
4個人去到,叫左個4人餐$658
套餐有4個沙律🥗,4碗餐湯🍲,4款主食,4杯餐飲
套餐加$48仲可以有四人小食拼盤🥘
🔸沙律🥗餐湯🍲
作為前菜,沙律同餐湯都不過不失,正正常常啦!
🔸4人小食拼盤🥘
🔸煙三文魚溫泉蛋卡邦尼扁意粉🍝
🔸明太子紅蝦蝴蝶粉🦋
🔸西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨🦴
🔸夏威夷薄餅🍕
即叫即整,做到拉絲嘅效果👍🏻薄餅底都唔算厚
🔸梳打咖啡☕️
第一次飲梳打咖啡,就覺得好特別,嚟到已經聞到香濃嘅咖啡味
🔸檸檬茶🧉
我就叫咗少甜,正正常常啦!又真係會小甜👍🏻
🔸蜂蜜柚子茶☕️
柚子茶嘅甜度就啱啱好,嚟到已經聞到好香嘅柚子味
🔸茉莉綠茶鮮奶🍵
味道偏淡,綠茶同茉莉既味都比較少,鮮奶就比較重