2023-06-11
荔枝角🐱超可愛貓貓cafeOMG😍我要溶化了,之前已經去過旺角果間Urban cafe,最近喺荔枝角開左間分店,仲要大好多,超多貓貓,餐廳裝修仲要好muji 風,好木系好舒服❤️重點緊系要講返D主子啦🐱呢間Urban cafe 超多隻貓貓,佢地大多數仲要好痴人,隻隻都超級卡哇伊💕隨時就會坐系你旁邊😍食物方面,嗌左個夏威夷薄餅🍕熱辣辣一拎起D芝士就有拉絲效果😍fish and chip🐟🍟超抵食,咁大份都只系 $78, 炸魚嘅粉漿吾厚👍🏻 日式蟹肉甲羅燒長通粉 , 估吾到貓cafe 都有呢D特別款式😍有驚喜!飲品就嗌左杯玫瑰蘋果醋梳打🍹好香玫瑰味,不過記得攪拌黎飲啊😂因為底下系糖漿有得同貓貓玩當然好開心啦☺️其實支持URBAN Cafe, 亦都可以幫助到流浪&被遺棄毛孩,所以一定會常常黎啊💛