2018-02-08 291 views
住同返工都係荔枝角,講真茶仔我就唔多想食,咪食普通野又油,我自己帶飯好過廳2已經第二次去,主要媽媽鍾意,上次覺得食焗飯偏西式比較精彩d同再好味d,又唔洗同人迫餐死,可以慢活今日我同媽媽食日式定食,總評分係偏甜左少少,平時我同媽媽食比較清淡,我陪佢一齊食淡,講真食少左甜野皮膚會好d,份量絕對夠食,我同媽媽share一碗飯,食晒d餸為前題媽媽叫左生薑豬肉燒 ~ 前菜豆牙/沙律菜,海帶麵豉湯,珍珠米白飯我叫左牛肉豆腐鍋 ~ 前菜牛蒡絲,海帶麵豉湯,珍珠米白飯食埋甜品先夠完滿,lunch走去叫甜品都真係幾過份下,薑汁蛋白同雲尼拿蛋各有各好味因為係餐廳係有加一服務費哦,平均$100/位左右,主要睇下食咩啦
我叫左牛肉豆腐鍋 ~ 前菜牛蒡絲,海帶麵豉湯,珍珠米白飯
2018-02-07
Type of Meal