荔枝角唔去都唔知果度都幾多野食,地鐵站出黎之後都好多外賣店🥡 都好方便係果度返工的打工一族😎 我今次就揀咗一間麻辣野食啦😝天氣凍凍地就好想食辣雞煲暖下身,但係又約唔到成班朋友食😫見到呢度有一人份量的雞煲,可以獨食,唔洗約勁耐人先食到,勁方便,開心🥳香辣雞煲飯 $48外賣雞煲用罐頭方式裝,勁有心思呀!雖然佢地係用罐頭呢個方式裝外賣,但佢哋啲野食唔係罐頭食物黎的🙈 打開罐雞煲,嘩!份量都唔惹小喎!全部都係雞黎,裝到滿晒,入面仲會有綠色的菜呀😍估唔到入面有菜俾我食,見到勁開心😃跟餐個飯正常都以為係普通泰國米,估唔到佢會俾珍珠米,驚喜呀👍天氣一凍忍唔住會想食好多野,所以見到串串呢啲惹味小食我就忍唔住就叫左啦😳一人套餐 任選6串 再送兩串 $48口味方面有兩款我就選左滕椒味,個汁係唔太辣,其實我都唔係好食得出辣味添,主要係啲麻的感覺,但係佢又唔會太麻,食完反而係有啲甘甘麻麻的感覺,同平時食花椒野食果個感覺唔太同,呢間的麻感覺好好多同可以接受😆想食辣啲的朋友又唔洗怕唔夠辣, 鋪頭佢俾我的外賣袋入面都附有辣椒粉同油,各一包,大家可以盡情加辣呀🙈串串的款色都眾多,大家可以自由選擇,揀一啲自己想食的款色

香辣雞煲飯 $48

一人套餐 任選6串 再送兩串 $48
串串的款色都眾多,大家可以自由選擇,揀一啲自己想食的款色,唔洗規定叫一個set入面啲串串係店鋪預先揀好,自由度好大👍
2022-10-14