2017-08-31
荔枝角忙裡偷閒, 想避開人流, 想逃出呢個工業森林一下, 覺得去D2 Plaza 系一個不錯的選擇. 因為呢間商場畀我既感覺好舒服,冇甘商業化.然而裡面一間餐廳, 更加系讓我覺得, 可以讓人 “偷閒” 舒適. 呢個系3樓,而且有室內同室外. 因為朋友食煙的因由, 所以揀jor系出面坐, outdoor 面積比較大, 寬趟. 而且 有足夠的 太陽遮同風扇, 系呢個即將要打風的酷熱天氣下, 有呢兩寶的確不錯! 呢間野主要系食美式野, 系HighTea Set menu 中, 見有好多款選擇, 有Hot Dog 肉卷 Sandwich 漢堡等等 選擇比較多 而且價格合理. 甘就嗌jor 一個 熱狗同芥末燒牛肉卷. 外表睇黎, 兩個都不錯. 芥末燒牛肉卷味道不錯, 醬料適中, 唔會太漏. 不過就係覺得分量小jor dd! 食唔飽我! LOL驚喜就系個熱狗! 因為個熱狗分量好大, 而且個包上面全部都系芝麻~ 食落口時候, 特別香脆! 更加吸引. 不覺覺得可以多d配菜. 總括來說, 食物質素可以, 而且餐具都好乾淨. 每次staff 都係用紙巾卷好畀你, 而且覺得服務都好好. 就算你系室
甘就嗌jor 一個 熱狗同芥末燒牛肉卷.
外表睇黎, 兩個都不錯.
熱狗餐
芥末燒牛肉卷