2022-09-26 441 views
星期六下午2點,餐廳比較多人,自助形式,等位大約5-10分鐘。揀好食品就可以出去收銀處點餐,之後會有個電子機,食物準備好會響提示可以出去拎餐。叫咗個蜜糖芥末豬堡($40)+$16 可以有套餐,有飲品同小食,都多選擇,揀咗薯條同熱伯爵茶,加$10 要咗兩隻 BBQ 醬雞翼。另外單點一杯凍鴛鴦($17)。食素嘅朋友都有素食漢堡可以揀,可以加錢加配料。蜜糖芥末菠蘿豬堡🍍🐷🍔:包好軟熟,暖暖地,🍍菠蘿有煎過,增加菠蘿嘅甜味同汁,香甜得黎又唔會乾身。🐖🐖豬柳好有厚度,食落好多肉汁,唔會過份熟,剛剛好嘅感覺。漢堡底少少沙律醬,有生菜🥬同蕃茄🍅墊底,新鮮爽口,減少膩感。蜜糖芥末醬唔多,唔太食得出醬汁嘅味,但本身食材新鮮,配搭好平衡,就算醬汁少,都覺得好好食。食漢堡嘅時候要小心啲肉汁係咁滴落黎,有帶濕紙巾會方便啲,餐廳都有部洗手機,食完可以去洗手。一個有質素嘅漢堡,套餐價有埋飲品同小食,$56 唔算貴薯條🍟:係粗身嗰種,熱辣辣,好食~ 一包份量一個人食啱啱好😄😄BBQ 醬雞翼:醬汁覆蓋全隻雞翼,好均勻,雞翼上面有啲香草,好入味,皮脆肉嫩,唔會因為脆邊而入面肉地乾身😋熱伯爵茶:正常想飲熱飲嘅朋友,嘉寶都

一個有質素嘅漢堡,套餐價有埋飲品同小食,$56 唔算貴

薯條

BBQ 醬雞翼

熱伯爵茶:正常
想飲熱飲嘅朋友,嘉寶都多選擇,有唔同嘅花茶可以揀~

凍鴛鴦:有啲失望,咖啡比較出,入口順滑,但飲唔到奶茶味,少少茶味都唔覺🤨😐,少甜 甜度剛好。

2022-09-24
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$40 (Tea)
薯條
BBQ 醬雞翼