2023-03-07
最近喺太古城中心開咗新分店餐廳就係誠品書店入面位置都好易搵到 商場又好近地鐵站 餐廳食物水準保持到同其他分店一樣高質甜品大推薦!好好食❤-𝓜𝓪𝓲𝓷𝓼-დ 紅酒燴牛肉半熟奄列飯奄列飯賣相好精緻,牛肉燴得啱啱好,食落非常軟綿。而且牛味香濃,紅酒汁亦好入味,非常出色👍დ 溫泉蛋富士山咖哩牛肉定食咖哩牛肉定食亦都好好味,日式咖哩食落甜甜哋,好適合我呢d唔食得辣嘅人,牛肉亦都好嫩滑。溫泉蛋食落好creamy,伴埋咖哩一齊食好正😆-𝓢𝓷𝓪𝓬𝓴-დ 香煎韓國小牛排餃子餃子皮薄餡靚,外皮煎得好香脆,餡料亦都好足料,一啖落落去爆哂肉汁好juicy😋-𝓓𝓮𝓼𝓼𝓮𝓻𝓽-დ 格格多士配雪糕 (Tiramisu)Pokka Cafe嘅甜品一向都好出色,新嘅分店亦唔倒外。呢道甜品嘅賣相好靚,啱哂影相打卡。多士食落好香脆,雪糕亦都好軟綿,一脆一軟口感配搭相當有層次😍-𝓓𝓻𝓲𝓷𝓴𝓼-დ 凍菠蘿荔枝鮮果茉莉花茶花茶用咗菠蘿同荔枝等等嘅鮮果去泡製,所以非常鮮甜。配合埋茉莉花嘅茶香,非常好飲👅 დ 凍Tiramisu咖啡Tiramisu味好香濃,但又唔會蓋過咖啡嘅香味,兩者相輔相成,飲落亦好涼快🤩
餐廳就係誠品書店入面
დ 溫泉蛋富士山咖哩牛肉定食
-𝓢𝓷𝓪𝓬𝓴-
დ 香煎韓國小牛排餃子
-𝓓𝓮𝓼𝓼𝓮𝓻𝓽-
დ 格格多士配雪糕 (Tiramisu)
-𝓓𝓻𝓲𝓷𝓴𝓼-
დ 凍菠蘿荔枝鮮果茉莉花茶