2022-09-07
剛剛同老公去屯門虹橋探朋友,走嗰陣都6點了,所以喺嗰頭搵嘢食,經過見到呢間pillow talk, 好似萬綠叢中一點紅咁,睇下餐牌,啱食喎,試下先。環境方面:門口整得靚,尤其喺舊區嘅襯托下,真係吸引嘅,入到去有高枱卡位、矮卡位揀,我哋就㨂咗高卡位。另外,地方乾淨,有wifi👍服務方面:職員妹妹好有禮貌,有耐性,我老公好多嘢問,妹妹都耐性回答,執枱亦都好快😍食物方面:巴拿馬火腿沙律配義大利黑醋,菜新鮮,火腿不太鹹,醋開胃,我覺得唔錯👍雞軟骨串,正常,無乜特別。德國豬手,呢個好正,首先唔會太鹹,啲皮雖然唔脆,但好易咬,夾住啲脂肪,一啲都唔膩,好出色,必點😍👍方式燒春雞配薯角,個燒春雞係去咗骨,好方便食,醃料好香又入味,有肉汁,感覺好似新鮮雞咁,我都列佢為必點系列😂其實佢仲有Pasta 同飯選擇,但係由於我晚餐唔食炭水,所以無試,下次lunch time 嚟試下。總結:2個人食500蚊,價錢合理嘅,因為食物質素的確高嘅,不過我哋都笨咗,其實可以加錢轉做set, 有沙律/湯,加杯飲品,不過唔緊要,呢間對我嚟講又近,質素又高,下次再嚟食過
環境方面:
服務方面:
食物方面:
雞軟骨串,正常,無乜特別。
總結: