2024-11-07 717 views
🙋🏻‍♀️喺旁邊烘焙坊整完蛋糕🎂,梗係要嚟埋呢邊食埋個甜品先啦😋佢地做緊嘅萬聖節期間限定主題,大多以小鬼👻同幽靈💀作主要角色,之前每次嚟呢度都係食韓燒多,但原來佢地嘅甜品無論係賣相定味道都好正㗎,真係睇得又食得👍🏻🍽今次我地就試咗佢地一款萬聖節甜品同埋萬聖節飲品啦,全部都有驚喜㗎🤩🧇萬聖狂歡雪糕窩夫四塊大大塊嘅窩夫🧇+三球大大球嘅雲尼拿雪糕🍨,兩個人都食唔哂呀,濃濃蛋香嘅窩夫🧇又香脆又鬆軟,配搭埋香濃順滑嘅雪尼拿雪糕🍨,真係食到我地舔舔脷呀👅🍓巫婆魔藥士多啤梨沙冰甜絲絲嘅士多啤梨🍓,無論大人小朋友都非常喜歡,用嚟製成沙冰之後,粉嫩嘅顏色配搭埋脆卜卜嘅Oreo碎,口感夠晒豐富,而且上面仲有好多隻眼睛👀,非常有萬聖節氣氛呀

🧇萬聖狂歡雪糕窩夫

🍓巫婆魔藥士多啤梨沙冰