2023-10-29 24 views
屋企攪裝修,要搬野去鋪頭,搵fd幫手,先call車將啲箱呀床呀櫃呀搬過去先。攪左大半日,仲有好多野未執🥲🥲。唔理啦,好攰,留返之後再攪。搬哂野上鋪後就同朋友落去行下hea一陣,行經apm,見到happylemon出左特飲,朋友又有興趣,就一人一款(當然係我請啦😈😈😈,朋友咁幫手喎)血絲眼球水蜜桃入面真係有隻眼😱😱😱(龍眼加藍莓🤣🤣),飲落有蜜桃味加利賓納味,清爽👍水蜜桃血槳真係成包血槳咁,仲有埋條管比你😵😵真係打卡至愛,我就係睇中個包裝😆😆😆(所以話創意幾重要呢😁😁)味道ok,幾濃,如果可以有小甜揀咁就仲正囉👍過2日就Halloween,買黎邊飲邊電6都唔錯🎊🎊
過2日就Halloween,買黎邊飲邊電6都唔錯🎊🎊

血絲眼球水蜜桃

2023-10-29
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$40 (Other)
血絲眼球水蜜桃