2020-09-03 192 views
黃昏想搵間有情調嘅餐廳食西餐,openrice見到呢間裝修幾靚有落地玻璃,就嚟食燭光晚餐😋上到嚟真係冇失望,餐廳大部分位置都係窗口位,可以一路食一路睇景👍🏻餐廳食物選擇多,可以㨂set dinner,單點,甚至vegetarian menu都有😆今次兩個人就一日叫咗個main course,每個main course都會送餐包,特別一讚餐包係暖嘅!叫咗西冷安格斯牛扒五成熟,配菜幾新鮮,有炸茄子同蕃薯條😍另外亦有芥末醬可以點嚟食,不過個人覺得就咁食已經好有肉味,油脂位也好香,唯一就係煮得偏熟,食落感覺唔只五成熟,想食生啲嘅朋友要留意吓另一個mains係虎蝦青醬天使麵,裏面加咗好多芝士,醬嘅味都好出😚飲品選擇都好多,酒精同非酒精飲品都有,叫咗杯fruit punch好足料,有唔同水果最後就係試餐廳極力推介嘅心太軟,朱古力味好濃,另外伴碟唔係平時嘅雪糕,而係parfait,特別加分😛香濃朱古力漿加返柚子嘅清新,味覺上平衡返😆整體嚟講,餐廳食物水準、環境同埋服務都唔錯~好啱慶祝特別日子嚟再戰😆

烤美國特級安格斯西冷扒伴脆炸牛肝菌百香里汁

烤虎蝦伴香草醬天使麵

焗朱古力心太軟伴柚子凍糕

2020-09-01
$375 (Dinner)
烤美國特級安格斯西冷扒伴脆炸牛肝菌百香里汁
烤虎蝦伴香草醬天使麵