由於喺附近上堂,落堂時候經過,有啲肚餓,見到門口餐牌有好多選擇,所以即管入去試吓。🎈環境🎈可能新開無耐,而且是冰室不是茶餐廳,所以感覺比一般茶餐廳乾淨🍑食物🍑食物種類有好多,最後揀了一個全日餐A) 冰室厚切豬扒飯上枱時賣相不錯,豬扒都幾大塊,近骨的部位有少少肥肉,而且豬扒,飯同粟米都夠熱, 是我喜歡的味道下午茶熱狗餐,由於我發現有兩條腸仔加上嗰餐只是$20~,所以我偷影隔離客人的🌭,下次可以試吓💁🏻‍♀️服務💁🏻‍♀️服務員都算有效率,唔知係咪公司要求,我發現服務員每次上菜給客人,都會將個碟放得好近客人,感覺好似係為你而設😅💰價錢💰正常冰室價錢,這個質素可以接受以後落堂又多一個地方可以食下午茶

🎈環境🎈

🍑食物🍑

食物種類有好多,最後揀了一個全日餐

A) 冰室厚切豬扒飯

厚切豬扒飯

熱狗

💁🏻‍♀️服務💁🏻‍♀️

💰價錢💰

正常冰室價錢,這個質素可以接受

以後落堂又多一個地方可以食下午茶
2021-06-12
$53 (Tea)
厚切豬扒飯