2018-10-06 169 views
馬鞍山新開KFC,唔使出沙田先有得食,今日突然想食脆辣雞腿包所以就去試下了(之前有聽人講話要等半個鐘,都想去睇下係咪真既)門口有點餐機但因為費事研究所以都係去左排隊叫餐。排左大概10分鐘就到我了,點餐都好順利。點完餐之後我就等啦,唔知點解明明佢地有顯示屏但又唔用,係間中先打d號碼上去,個個都係咁望住個顯示屏但望極都唔見號碼,得一個好細聲既女仔係前面叫號,所以有d人等等下都走上去問有未。我都打醒12分精神睇住邊個盤上面d野似我,見到執好就攞。(等餐都係用左18分鐘左右,可能我係平日下午4點幾所以好少少??? 仲要見到個師奶大叫等左成個鐘 ,搞到我隔離枱坐左無耐都忍唔住出番去及及有餐出未)當然食物先係重點啦! 我叫嘅係脆辣雞腿包餐配薯格,飲品係熱檸茶,另加一個葡撻。我人生未試過食咁硬咁乾既包(係佢底面都乾又硬,我估佢係烘過頭),入面塊雞皮都幾厚無咩肉 (不過呢個又唔關馬鞍山分店事)個薯格第一舊我食到又濕又淋,好似蒸過黎咁。之後食嗰幾舊就正常少少,但都唔多香脆。熱檸茶就正正常常啦~ 反而我另叫既葡撻酥皮鬆脆,d蛋香甜幾好食wow! 成個餐最好食係呢樣!(如果我唔係趕時間我諗我會換過個包,搞到
(之前有聽人講話要等半個鐘,都想去睇下係咪真既)

(等餐都係用左18分鐘左右,可能我係平日下午4點幾所以好少少??? 仲要見到個師奶大叫等左成個鐘 [佢遲過我黎,肯定無一個鐘囉],搞到我隔離枱坐左無耐都忍唔住出番去及及有餐出未)

當然食物先係重點啦!

我叫嘅係脆辣雞腿包餐配薯格,飲品係熱檸茶,另加一個葡撻。
(如果我唔係趕時間我諗我會換過個包,搞到我俾我老公話你去KFC食包梗係中伏啦......
 明明我細個食呢隻包覺得好好食 ga ma...)

同埋我等餐既時候發覺派餐那三位職員好似唔知點咁,明明見到後面d野食係整好曬但佢地搞黎搞去都諗唔到點樣出餐快d。
只可以話新店需要時間磨合,期待見到馬鞍山分店遲d會有更好表現!
2018-10-05
Waiting Time
18 Minutes (Dine In)
$40 (Tea)
  • 葡撻