2021-10-31
📍花斑茶社📮灣仔皇后大道東200號利東街B1樓B14號舖.返工咁辛苦, 食完lunch更加搞唔掂😴呢個時候最好叫返杯台式飲品振奮下士氣🤟🏻飲厭左中環區既鋪頭, 好彩而家有唔同既外賣公司出現, 令大家可以誇區買野飲.呢間台式飲品店之前係尖沙咀分店已經飲過好幾次, 發覺係灣仔都開左分店, 即刻via外賣app order先😌.葡萄柚冰茶 HK26呢款飲品可以揀四季春或者綠茶底, 一向鍾意四季春既我二話不說揀左四季春, 少甜少冰🤭四季春好清香, 配上淡淡葡萄柚既味道, 酸酸甜甜, 好refreshing, 係一款非常適合夏天既飲品.見到好多同事仔叫黑糖珍珠厚鮮奶, 搞到我下次都心思思想試下添🤫大家快啲試下啦, 幫襯黃店係唔會嫌多咖.好味道:🧑🏻🍳🧑🏻🍳🧑🏻🍳👩🏻🍳性價比:🧐🧐🧐🧐🧐.#nonstopeatingdiaryyellowshop #nonstopeatingdiary黃店 #nonstopeatingdiarytaiwanesedrink #nonetopeatingdiary台式飲品#nonstopeatingdiarywanchai #nonstopeatingdia
📮灣仔皇后大道東200號利東街B1樓B14號舖
葡萄柚冰茶 HK26