2024-09-28
今日去葵廣掃街既一大重點係去食呢間Bunny Churros🐰之前見到介紹,可以同時食Churros + Gelato🍨兩樣我都好鍾意😍呢到有Gelato + Churros Set (意式雪糕+西班牙油條)$60 或者鍾意單點Gelato($30) / Churros($40)都得,價錢唔貴!Gelato有6款口味,包括意大利60%黒朱古力、雲呢拿、意大利開心果、香港豆腐、日本焙茶、茉莉毛尖。唔洗諗都知我揀咩🙊又係開心果😍💚佢個雪糕質地好綿滑,開心果味都出既,有少少果仁,有咬口!Churros就即叫即炸,所以都要等8-10分鐘,炸完會沾上肉桂砂糖,再配上自己揀既口味,有6款口味,分別係黑朱古力醬、海鹽焦糖醬、雜莓果醬、奶醬(煉奶+花生醬)、台灣黑糖、辣車打芝士醬🧀我要左黑朱古力醬,唔會好甜。Churros拎上手仲熱辣辣🔥有外脆內軟的感覺😋📍#BunnyChurros (#葵涌廣場) (#葵芳美食)#葵芳 葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖
#葵芳 葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖