2020-12-14
📍貓麵 Meow Noodles (葵芳) 葵廣掃街一定有試過貓麵 🐱 呢間已經開業左好耐 疫情底下佢地附近既鋪頭都已經轉手過幾次 但係佢地依然屹立不倒 勁呀!!! 🌝 佢地既手撕雞好出名 幾乎次次黎都大排長龍 因為真係好抵食 麻辣三寶麵都係$33咋!! 𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:💛 手撕鹽水雞半隻 ($60)今次太飽唔想食麵就淨係order左半隻手撕雞 🐥 老闆娘會係我地面前親手撕手撕雞 誠意十足呀!! 手撕雞份量好足 而雞肉好嫩滑 再配上佢地自家製既麻辣醬汁 食落勁正~ 🥰 個汁好辣好惹味 但係味道又唔會太重太鹹 超級推薦呀!!🤤𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈:📍葵芳葵富路7號葵涌廣場2樓2011號舖Shop 2011, 2/F, Kwai Chung Plaza, 7 Kwai Foo Road, Kwai Fong
𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:
💛 手撕鹽水雞半隻 ($60)
𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈:
📍葵芳葵富路7號葵涌廣場2樓2011號舖