2021-10-21
💛慧食貓 @葵芳📍葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓B01C號舖
▫️火腿雞蛋芝士豬柳手抓餅 $29如果你想試 預左要等一個鐘先有 叫左要邊款唔洗比錢住一個鐘後先返尼攞+比錢就👌🏼 老闆又真係會記得你order左咩🤣建議行葵廣之前第一站先去左慧食貓 之後行下街買下野食住其他小食再返尼~想試呢間手抓餅好耐但次次去親葵廣都好多野要食冇位再食手抓餅😆手抓餅餅皮煎到好脆卜卜 唔會太厚 酥化得尼唔算好油膩✨ 入面有生菜🥬、蕃茄🍅、火腿、雞蛋、半蓉芝士、豬柳包埋一齊 再加埋沙律醬超夾的 啖啖都食到滿滿既料🤤勁滿足!🥰大量好fresh既菜可以中和返芝士同d醬汁既飽滯感👍🏻 食完一個已經好飽肚lu🤰🏻呢間暫時係我食過最好食既手抓餅🌟 所以今次試完之後 諗住次次尼親葵廣都必買😌 👅好味:4.8/5💲價錢:4.6/5🌟性價比:4.7/5👥服務:4.5/5
💛慧食貓 @葵芳
📍葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓B01C號舖 ▫️火腿雞蛋芝士豬柳手抓餅 $29
👅好味:4.8/5
💲價錢:4.6/5