2022-07-12 58 views
見到隻蕉,應該無論有冇去開葵廣掃街既都會諗起最近新開大熱既蕉積妹🍌🍌🍌香蕉煎餅既醬可以配朱古力/ 阿華田 / 花生 / 榛子,第一次食就揀左朱古力🍫應該最穩陣🙈🙈因為係即叫即整,好彩當日唔算多人排隊,只係等左5分鐘左右就有得食😋熱辣辣,蕉味撲鼻🍌加上滿滿既朱古力醬,邪惡指數相當高,難怪咁多人介紹😂😂😂香蕉餡唔算爆餡,份量適中,但竟然食落冇乜蕉味,朱古力醬亦都唔濃郁,就算加左咁多都唔似食緊朱古力醬😅只係食到甜味外皮稍為硬左啲,唔夠脆口,我期望一係好脆一係好煙韌,可惜兩頭唔到岸😅就算我同另外2個朋友一齊share,都覺得太漏,食都食唔晒😅😅

香蕉煎餅

2022-07-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$36 (Dinner)