2023-08-22 62 views
葵廣人氣甜品店😆見到好多人排隊😍店舖主打我至愛既牛角包窩夫,而且仲有超多唔同既味道😆我同朋友都簡左一陣🤪除左牛角包窩夫外,仲有酥皮鯛魚燒、泡芙、爆炸糖芭菲同埋飲品😋由於係即叫即整所以都要等一陣,但係整出黎熱辣辣超脆超好食😍

✨榛子朱古力
首先係窩夫底係超脆超有牛油香~而且有個靚靚盒裝住打卡都好靚!講返味道,超濃郁既朱古力😋而且唔甜,所以加埋唔會太油👍🏻好食🤤

✨花生奶醬依個都好有驚喜!入面有濃濃的花生醬,食落去真係好似奶醬多咁😆同埋個窩夫又幾夾🤣🤣🤣✨蘋果忌廉芝士蘋果醬酸酸地正好中和返忌廉芝士既油膩感😜好食😛

✨烤芝士布甸
依個係食落去鹹鹹甜甜幾特別!鹹鹹既芝士同布甸幾種唔同味道加埋去窩夫到都幾特別😗

✨焙茶珍珠爆炸糖芭菲
比較特別係佢加左爆炸糖,有幾種口感都幾好食!如果焙茶味再濃郁D就更加好啦👍🏻

✨美祿恐龍黑糖珍珠牛乳
不嬲都好鐘意美祿恐龍😍今次加埋黑糖珍珠同牛奶我又覺得幾唔錯!飲落去唔會太甜,珍珠亦煮得岩岩好🤪

📍絆 1/2 Sweet

✨美祿恐龍黑糖珍珠牛乳

📍絆 1/2 Sweet
葵芳葵富路11號葵涌廣場2樓C97A號舖
2023-08-11
$30 (Other)