2022-08-06 438 views
📍 𝗟𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗻𝗰𝗲|葵興喺葵興返工嘅朋友一定有食過KCC地下嘅Little Prince🥳雖然位置唔起眼 但係午飯時間好多人喺度排隊😆喺OpenRice度見到過呢間餐廳 大家嘅評價都係話餐廳員工態度麻麻地🤨所以都有心理準備先去食😂態度就真係…大家都係唔好揀繁忙時間去食啦✨香辣蒜片蜆肉意粉套餐 💰$𝟱𝟱+𝟯意粉份量好足🍝女仔或者食量比較細嘅人可以嗌少意粉 蒜味好重而且意粉有少少辣味 都係新鮮蒜頭個種辣🌶平時食開五小辣嘅我 都可以handle到😂鍾意食蒜香意粉嘅朋友真係唔好錯過🥹新鮮蒜頭炒香嘅味道真係冇得輸✨蜆肉份量都夠多 仲唔會有沙唔會有腥味👍🏻意粉入邊有紅蘿蔔絲 出奇地都幾好食 唔鍾意食紅蘿蔔嘅我都覺得OK接受到😋(嗌凍嘢飲要加$3 正常即磨咖啡味道)𝙏𝙖𝙨𝙩𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨:𝟴/𝟭𝟬𝘾𝙋 𝙍𝙖𝙩𝙞𝙤:𝟴/𝟭𝟬蘑菇湯💰+$𝟲值得一試!蘑菇味好重😭入邊仲有一粒粒嘅口感🍔鍾意飲蘑菇湯嘅朋友仔一定要試吓✨𝙏𝙖𝙨𝙩𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨:𝟴/𝟭𝟬𝘾𝙋 𝙍𝙖𝙩𝙞𝙤:𝟴/𝟭𝟬#fffoodiehk_葵興#fffoodiehk_西式#fffoodiehk_意粉📍𝗟𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗻𝗰𝗲 (葵涌)葵涌葵昌
📍 𝗟𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗻𝗰𝗲|葵興

𝘾𝙋 𝙍𝙖𝙩𝙞𝙤:𝟴/𝟭𝟬

#fffoodiehk_葵興
#fffoodiehk_西式
#fffoodiehk_意粉

📍𝗟𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗻𝗰𝗲 (葵涌)
葵涌葵昌路72-76號活@KCC地下G05號舖