2024-09-01
<葵芳人氣掃街小食甜品店>🤩位於葵芳新都會這間食店, 環境舒服, 座位寬敞~ 好適合黎放鬆食飯抖一抖😎而且集掃街小食及甜品於一身, 好適合喜歡食港式掃街小食但又想坐得好舒服既你😬<掃街拼盤>😋~ 賣相擺盤精緻有特色, 有齊晒魚蛋燒賣, 腸粉, 碗仔翅,煎釀三寶, 仲有三文魚脆筒, 口水雞... 可以一次過食晒香港特色小食, yummy. 😋另外亦可以追加葱油撈麵及葱油糖心蛋飯👍 除左小食外, 梗係要order 呢度既甜品啦. <甜品畫板>😋~ 包括左有雞蛋仔, 心太軟 & 牛奶布丁. 甜品好出色有驚喜, 特別係個心太軟, 好味.呢度仲有多款特色飲品~ 我自己就order左暴龍美綠沙冰, 好解渴又好飲, 正👍 🍨餐廳: 小點角落🍧地址: 葵芳新都會廣場5樓574A號舖
🍨餐廳: 小點角落
🍧地址: 葵芳新都會廣場5樓574A號舖