2024-09-09
男友話好耐冇拍拖冇食好野 男友所以安排唔左在屋企附近食日本野呢間稻田食堂都幾有人氣 蠻多人排隊 在葵芳站附近都幾方便!我地見佢選擇也不少 決定跟男友一人叫一個餐同埋叫啲壽司share 🤪男友叫了一個人氣超高的秋田便當 🍱 當中包括左咖喱飯🍛、脆香雞扒、汁煮豬軟骨、螺肉、及3種刺身 男友表示全部都好好味道 尤其是刺身好新鮮 ❤️然後脆香雞扒一叫即炸 皮脆肉厚 難怪佢係人氣便當喇然後我則點了 橫濱芝士竹輪魚卷拉麵🍜 個竹輪好流心 咁邪惡既野我鐘意!然後拉麵也幾大份的 豬骨湯岩岩好!壽司方面 我當然點了我最愛的炙燒壽司系列喇 包括了醬燒芝士熟蝦壽司 灸燒帶子壽司及 灸燒三文魚壽司 一咬即化既感覺真係好正 是一試難忘既感覺呀加上呢到環境好舒服 然後又有男友最愛的one piece 男友食完即刻分享比佢啲兄弟👬🤣
呢間稻田食堂都幾有人氣 蠻多人排隊 在葵芳站附近都幾方便!
然後拉麵也幾大份的 豬骨湯岩岩好!