早排過年同親戚拜年經過葵芳街市見到呢間叫做飯膠既大排檔小店,個名好特別叫飯"膠",膠係指花膠,今次就試左佢地既中菜同意粉兩款,估唔到兩款都好出色~溫馨提示小店所有食物都係即叫即整,如果叫外賣唔想等的話建議打電話落定單🌟蟲草花蒸雞係住家飯幸福既味道呀~雞肉好嫩滑又鮮甜,配埋佢地每日煲既新鮮靚湯,岩哂我呢啲懶人唔想煮飯又想飲啖靚湯啦,最重要係無味精,推介🌟白汁蟹籽煙三文魚意粉一場黎到要試埋佢地既意粉,擺盤好有心思,將煙三文魚砌到成朵玫瑰花咁夠哂精美,意粉有口感得嚟入味,仲要有掛汁既效果,小店都咁高水準真係要推介比大家試下,飲品方面佢地既奶茶咖啡都係用黑白淡奶 (識用一定係用黑白淡奶),茶底香濃唔會好澀,正

🌟蟲草花蒸雞

🌟白汁蟹籽煙三文魚意粉