.#foodie #hk #hkfoodie#HTB美食推介【📍葵芳|必飲極濃足料蝦湯】🐨北海道松葉蟹三兄弟蝦湯稻庭烏冬 $70推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐呢款係季節限定,首先講吓個蝦湯,蝦味極濃啖啖都飲到鮮蝦味,又唔會話好漿口而且好順滑,淨係個湯底已經值回票價。另外仲有松葉蟹三兄弟🦀分別係蟹鉗、蟹肉同蟹柳,蟹鉗就保持到鮮味、蟹肉吸盡晒蝦湯、蟹柳就做到啖啖肉,三兄弟各有特色!另外仲配有櫻花蝦🦐令到口感更加豐富。米粉可轉拉麵或稻庭烏冬,設計貼心,總有一款啱你口味~.🐨1985玉子燒 $38 芝士+$5推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐見住佢現場即整玉子燒,食落熱辣辣,捲咗好多層,蛋香味濃好嫩滑...另外只要加$5就可以有埋芝士🧀又點可以錯過呢~有埋芝士就做到鹹香同有拉絲嘅感覺...味道口感層次都更加豐富!!建議大家一定要加~絕對係掃街嘅首選🥚🍳.🐨日式雞皮餃子 $35推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️見佢係新推出一於試埋!!好想講佢真正份量仲大過佢張圖🤣好少圖文不符係我會有賺~雞皮唔算好厚會有雞皮嘅香味,而且煎到外脆唔乾,入邊亦保留到肉汁...——☼——☼——☼——☼——☼——X2劉住您📍地址:葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓20
.#foodie #hk #hkfoodie
🪸環境:👾👾👾👾
🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡
🛠️分類:#HTB葵芳 #HTB日式
#葵芳美食 #葵芳 #日式 #玉子燒 #餃子 #蝦湯 #小食 #足料 #美食推介
  • 玉子燒