2021-07-02 833 views
忙完exam終於有時候開po了😙積埋積埋原來已經食過好多餐廳 當中有新有舊 其中呢間係好耐以前嗌過外賣食拌飯 但係我地今次全部試炸雞😙🍗韓風香蔥炸雞💰144見到呢間有比較特別嘅香蔥口味我地就決定食呢個!由於外賣員送左第二單先 所以到我地已經變凍同埋皮都軟曬😓上面鋪滿一層香蔥 但係入面其實冇乜蔥味🤣炸雞肉醃得偏鹹但係好夠味 而且入面汁水夠多 下面會有小小甜味 應該係蔥嘅效果 搣左D皮食都算唔錯👏🏻仲會有兩舊炸年糕🍗招牌甜酸雞💰67鍾意食無骨雞一定要試呢個!其實就係無骨炸雞裹埋甜辣醬 而且超級入味 入面仲有兩舊甜辣味嘅年糕!好啱唔鍾意骨嘅人😍🥠原味辣炒年糕💰67全部都係年糕!年糕軟糯咬口好好 而且同汁超級融合😙份量都超級多好飽肚🤣好好好推薦!整體來講呢間韓國嘢質素都唔錯 而且價錢唔貴份量亦可以!適合做外賣首選😹

🍗韓風香蔥炸雞
💰144

🍗招牌甜酸雞
💰67

🥠原味辣炒年糕
💰67

2021-06-20
Waiting Time
60 Minutes (Delivery)
$80 (Dinner)
  • 原味辣味炒年糕
  • 招牌甜酸雞