2020-11-25
Boring?!葵芳興芳路223號新都會廣場2樓270-271號舖本身自己都係住葵青區,所以由細到大都經常係呢頭活動,新都會廣場更加係經常會黎啦,知道呢間餐廳開左一排都無黎幫襯過,趁今日有機會就想黎試下見到晚市餐牌都幾抵食,主要以套餐為主啦,分別有較為抵食及高質d既主菜,比客人可以自由配搭,十份靈活除左主菜之外,仲有8款小食可以選擇今日既餐湯係濃蕃茄湯,如果叫左套餐只需加多$9蚊就可以配埋,除左湯之外,仲可以揀沙律或者餐飲都係加$9蚊主菜我就揀左香燒紐西蘭羊架,餐廳煎得好香口,而且唔會好大羊騷味,連朋友好少食羊,試左都話正呀朋友就揀左美國波士頓龍蝦意粉,見到已經好吸引,好大隻龍蝦面層鋪左香濃既芝士,意粉配合埋菇類一齊煮yummy小食拼盤(雞塊,薯角,炸魚,炸蝦)好香脆而且唔會太油膩,最鐘意食炸魚,點埋餐廳秘制既醬汁,無得頂呀
葵芳興芳路223號新都會廣場2樓270-271號舖
B6 香燒紐西蘭羊架
B2 美國波士頓龍蝦意粉
S8 小食拼盤
小食拼盤(雞塊,薯角,炸魚,炸蝦)