2023-04-21 320 views
身邊一位朋友經常極力推介 但係次次都食唔到-招牌麻酸辣雞絲米線 $39 [👅8/10]一嚟到就大大碗 上面有好多我最鍾意嘅芫荽🥰🤣米線彈牙 湯底幾夠味 酸辣啱啱好 加埋啲肉碎都幾好食叫咗雞絲 但唔係好絲😂係成塊雞肉🤣但係有個frd話次次食雞絲都太絲 唔見晒😂咁我都係prefer雞肉😂-蒜泥白肉 $45/8件 [👅9.5/10]第一啖食呢個我同朋友個反應都係瞪大隻眼👀首先係俾個口感震驚到 因為完全唔知入面有青瓜🥒個肉一啲都唔韌 無乜肥肉👍🏻豬皮好彈牙 口感唔係好核突嗰啲 加埋個蒜蓉醬同汁好鬼正如果佢賣平幾蚊就perfect!🤣🤏🏻-朋友超鍾意佢地嘅沙嗲湯 話一定要+$2追加沙嗲汁 不過聽佢地講元朗分店嘅好味啲 湯底都濃郁啲 大家下次入開元朗可以試下!🤤整體嚟講真係唔錯 一定會再食 但係openrice好多差評😳可能質素真係有參差🤧有待參詳🤌🏻
身邊一位朋友經常極力推介 但係次次都食唔到
招牌麻酸辣雞絲米線 $39 [👅8/10]