2024-12-07
見到KFC出左蒜蓉味炸雞有新野就緊係要試下啦~A3蒜蓉包脆雞滿足套餐 $53蒜蓉包脆雞2件勁重蒜蓉包味好特別呀~金黃色既外層 炸到脆卜卜內裡好juicy辣汁蘑菇香飯(普通) 1客#蘑菇再加蘑菇汁一向絕配😋😋#可選家鄉雞皇飯(普通)/粟米杯(普通)/ 馬鈴薯蓉(普通) / 粗薯條 (普通)/ 粗薯條配卡真Fing辣粉 (普通)/ 粗薯條配芝士FING FING粉 (普通)經典葡撻 1件*傳說KFC係被炸雞耽誤嘅葡撻店咁葡撻就緊係頂級啦~🥰餐就包汽水既但我就升級清爽檸檬茶蒟蒻梳打+ $8蒟蒻粒粒再加埋檸檬茶唔算好甜 夠哂清爽同炸雞配埋岩岩好仲有得加$15要2隻蒜蓉包巴辣香雞翼比起蒜蓉包脆雞更火辣鐘意食香辣香口野既可以加黎試下***注意清爽檸檬茶蒟蒻梳打有啲分店無賣架山東街,亞洲國際博覽館 ,東廣場,又一城,太安樓 ,海富中心分店。各位「蒜蓉迷」記得把握機會去KFC 試下啦, 絕對唔可以錯過!!#Foodie_aki #yum_yum #foodie_aki樂富#樂富美食 #炸雞 #KFCHK #蒜蓉包脆雞 #蒜蓉包巴辣香雞翼 #清爽檸檬茶蒟蒻梳打 #指嚐回味 @kfchk
有新野就緊係要試下啦~
A3蒜蓉包脆雞滿足套餐 $53
蒜蓉包脆雞2件
勁重蒜蓉包味好特別呀~
金黃色既外層 炸到脆卜卜
內裡好juicy