2009-06-03
上星期生日, 同太太兩個人一齊黎食晚飯~~之前係Openrice依度已經睇過d食評, 所以未去已經預左order咩喇~~ ^o^"駕車由彩虹入, 泊在滿記甜品對出既車場, 都幾方便, 不過睇你等唔等到位喇.好在我地行過時見到個招牌, 原來佢係 "滿記甜品轉彎", 係 「油蔴甫街」斜路上面.依度裝潢不算優雅, 簡簡單單, 不過都算坐得舒服,我地叫左三樣野, 連加一總共食左 $301, 包括:1) Dinosaur Ribs (Half) - 真係好大份, 味道不錯, 只是略為肥膩左少少.2) 新奧爾良pizza - 都幾多料, 幾特別, 有少少香草味, 不過可能唔岩我既口味, 所以覺得佢一般.3) 蒜蓉蜆肉意粉 - 估唔到佢咁好食喎, 本身諗住是但叫個意粉, 飽下肚, 點之佢夠味之餘仲幾足料, 雖然蜆肉唔算大, 但係都ok多架喎, 三款菜之中, 最欣賞依個!!
依度裝潢不算優雅, 簡簡單單, 不過都算坐得舒服,
我地叫左三樣野, 連加一總共食左 $301, 包括: