2017-02-23 95 views
蒜迷既我終於試到mad for garlic!一入到去侍應帶咗我哋去一個好似酒窖既卡位,好有特色同埋氣氛好好環境都唔錯,幾大同闊落之後叫食物,一黎就緊係蒜蓉包啦,佢有兩款揀分別係Garlic Pane同特別啲嘅Garlic Bread Tower. 你冇睇錯,上面個堆係蒜!食落外面脆,蒜味勁👍🏻之後點左招牌Pizza: Garlic Snowing Pizza去之前有睇過有人介紹,但睇相因為好普通所以冇乜期待,反而驚食完會好濟上菜個陣個會問埋你要唔加cheese 身為cheese控既我地緊係要啦!然後佢就即時刨咗堆cheese灑上pizza到pizza係薄脆批唔會濟仲好香口 硬到岩岩好最重要既係凍咗都好脆 讚👍🏻 脆蒜片同cheese勁match 好有突破其後點左個牛扒Garlic Steak,我覺得牛扒最好食肉質夠林配埋上面堆蒜蓉山,perfect match👍🏻!Pasta就叫Crab & Lobster Pasta醬汁幾香,蟹肉同龍蝦肉都幾多,食落啖啖肉總結個人認為以蒜做主打的菜色都幾特別,平時做開配角既佢終於做主角!
蒜迷既我終於試到mad for garlic!
環境都唔錯,幾大同闊落
你冇睇錯,上面個堆係蒜!

食落外面脆,蒜味勁👍🏻

然後佢就即時刨咗堆cheese灑上pizza到

讚👍🏻 脆蒜片同cheese勁match 好有突破
其後點左個牛扒Garlic Steak,我覺得牛扒最好食
肉質夠林配埋上面堆蒜蓉山,perfect match👍🏻!

Pasta就叫Crab & Lobster Pasta
醬汁幾香,蟹肉同龍蝦肉都幾多,食落啖啖肉

2017-02-16
$350 (Dinner)