2010-07-13 16 views
Cookies Quartet終於登陸銅鑼灣, 話就是晚去食總統戲院附近的泰國菜, 行去之際, 一見到個門口熟口熟面, 係Cookies Quartet呀…太開心啦我。因為九龍城、跑馬地對我嚟講真係唔多方便, 我都係去過九龍城果間2次, 仲要有人帶路先識。如今出現銅鑼灣, 我就可以多多幫襯了。一如九龍城、跑馬地, 一入店內就有職員叫你試食。由於我有心水選擇, 都係下次先試啦..呵呵..蝴蝶酥係我心水選擇, 蝴蝶酥好脆, 好鬆化, 甜甜地, 好香牛油味, 又唔油膩, 真係一食就停唔到口。是日買咗一盒大同一袋細, 鐵盒袋就係自己食, 細袋就係送禮的。

2010-07-11
TakeAway
$98 (Other)