2020-05-31 109 views
聽講番茄師兄殺到入嚟元朗開分店,決定再次挑戰事源上次部長諗住去深水埗分店,結果去到大排長龍, 滿懷失望地敗走 今次部長同友人早有準備,星期六既午飯時間提早出發 大約喺12點10分到達,去到係自己係板度填人數同自行搣飛等叫位 我哋前面都要等兩張枱,最後大約等咗15-20分鐘就入得 豚豚圓圓米線+炒滑蛋 $59+5 豚豚圓圓係指新鮮豬腩肉同豬頸肉真係重點講明,肉量真係好多, 覺得係食肉獸嘅分量 如果呢碗嘢畀食肉獸食嘅話應該係好開心好滿足米線嘅量亦都唔少,成碗野應該係一個準男生既份量部長女生一名,食到一半已經放棄狀態但特別在可以自行加返少少ROSEMARY令個湯FRESH返,又可以繼續食多少少 滑蛋相當之滑,係好食過平時連鎖餐廳早餐既炒滑蛋,加五蚊係抵玩的湯底雖然係用牛淆製, 講明係肉味比較濃,但牛肉味唔會真係好騷 部長本色唔身牛, 但都覺得可以接受,質素唔錯的
聽講番茄師兄殺到入嚟元朗開分店,決定再次挑戰

今次部長同友人早有準備,星期六既午飯時間提早出發
我哋前面都要等兩張枱,最後大約等咗15-20分鐘就入得

豚豚圓圓米線+炒滑蛋 $59+5
豚豚圓圓係指新鮮豬腩肉同豬頸肉
真係重點講明,肉量真係好多, 覺得係食肉獸嘅分量
如果呢碗嘢畀食肉獸食嘅話應該係好開心好滿足
米線嘅量亦都唔少,成碗野應該係一個準男生既份量
部長女生一名,食到一半已經放棄狀態
豚豚圓圓米線+炒滑蛋
但特別在可以自行加返少少ROSEMARY
令個湯FRESH返,又可以繼續食多少少
部長本色唔身牛, 但都覺得可以接受,質素唔錯的
豚豚圓圓米線+炒滑蛋