2020-05-05 103 views
呢間店位於元朗廣場的巴士總站,相信大家都會好容易搵到,前身是食花膠麵的!夜晚八點正直大家多數吃晚飯的時候,門口多數大排長龍,我都等左半個鐘至有位,而且這間分店是新開的,相信好多人都會想試一試!當我排隊的時候,有時都聽到有人行過話:黃店喎,試下啦!我點了一個團團圓圓拉麵,仲有麻香瑞士汁雞翼!豬肉份量都頗為幾多的,我都食唔晒🤣🤣個湯底我第一啖飲落去覺得有少少似羅宋湯底😂😂味道都OK嘅,但係唔係我想像中嗰種有回味感覺嘅蕃茄湯😅瑞士雞翼呢就甜中帶一點非常非常少嘅辣,味道幾特別!飲品有一啲健康飲品的, 有熱飲,但係冇可樂啊😂😂
2020-04-26
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)