2022-10-11 43 views
見到尖東呢間意大利野OpenRice book位有折,仲要可以book到星期五晚,嘢食仲好似幾吸引,就揀佢啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*🍕Calabrese Pizza $208其實我見到佢個Pizza Menu已經心心眼😍因為佢係最正宗嘅薄底Pizza🍕🥰🥰個餅底係熱辣辣🔥脆卜卜架!每咬一啖,聽到脆卜卜嘅聲音,就覺得好治癒😍😍會咬一啖都會食到濃郁嘅番茄醬🍅Mozzarella🧀同埋最重要嘅Salami。雖然咁大塊pizza,但係因為酸酸地,而且薄底Pizza係令你唔會覺得漏,所以食完會想再食多塊😍😍🍢煙肉帶子卷串燒 $168一個擺明比你打卡嘅造型🍢好得我心啊😳脆口帶點煙靭嘅煙肉🥓包住飽滿Juicy嘅帶子,真係一流😳我絕對係俾佢驚艷到架!煙肉卷與煙肉卷之間🫔仲有啲燒蔬菜🥬仲有底下嘅火箭菜都可減少油膩感。

🍕Calabrese Pizza $208

🍢煙肉帶子卷串燒 $168