薄身少甜椰奶咖啡🥥,配搭新鮮有下次👍!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・☕️ 你好椰 Granda HK$35・味道:未飲時以為好厚身漿口嘅椰奶加重身咖啡,點知係薄身嘅椰奶,似乎係低脂椰奶,配薄身nutty咖啡,加埋椰果都唔怪喎,不錯👍・口感:驚喜到我嘅light,椰奶加咖啡都可以做到薄身夠fresh,果然係「你好椰」🤭🍵 茉莉女神 Grande HK$38・味道:茉莉花茶mix Latte,幾fresh而且兩者幾夾,平衡得好好唔會一個搶晒fo。一入口先係茉莉花茶淡淡花香,Latte嘅奶啡味慢慢滲出嚟。・口感:薄身夠light。・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性價比:高~🤰9衝度:9衝~🤰結論: 其他配搭都好似好正,而且大杯都唔使$40, 有下次😈・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
薄身少甜椰奶咖啡🥥,配搭新鮮有下次👍!

☕️ 你好椰 Granda HK$35
你好椰

🍵 茉莉女神 Grande HK$38
・口感:薄身夠light。
茉莉女神

🤰性價比:高~
🤰9衝度:9衝~

2023-10-04
$35 (Lunch)
你好椰
茉莉女神