2009-07-20 2 views
星期日在圓方最困難是揾車位,因有泊車優惠,消費滿$400免費泊車8小時.但眼見很明顯是旺丁不旺財!(因為見到在辦理泊車優惠的櫃枱很多一家大小手持幾張發票也不夠$200.)午飯時間在這裡的食肆揾位並不困難!而最近戲院而食物真係OK嘅就數到Wildfire!煙三文魚,大蝦西芹沙律----賣相不俗!煙三文魚味道比較淡,,大約四至五片卷著蝦肉及沙律,三文魚入口沒有霉的感覺,味道清新!香煎蟹餅伴蜂蜜芥末汁,香芒醬----蟹餅只得煎得金黃的面層有脆口的感覺是較為吸引,中間餡料認真麻麻!基本上是用义一惦即散!而且這個汁對蟹餅的味道幫助不大.(蟹餅都是Morton's的好)bbq meat lover Pizza----一直都頗欣賞這裡的薄餅,因為除了醬汁及配料的味道外還會吃到淡淡的麵粉香氣!而且餅身薄得來不會乾爭爭,有食餅乾的感覺!Ginger Ale----飲品真係細杯咗D!啜兩啜就飲完!服務有禮,食物質素穩定,上菜速度快,趕入場睇戲開飯之選!
服務有禮,食物質素穩定,上菜速度快,趕入場睇戲開飯之選!
煙三文魚,大蝦西芹沙律
香煎蟹餅伴蜂蜜芥末汁,香芒醬
夠薄!
Ginger Ale
bbq meat lover
$200 (Lunch)
煙三文魚,大蝦西芹沙律
香煎蟹餅伴蜂蜜芥末汁,香芒醬