2023-08-02
見到藍田有新開手搖店門面又幾靚就決定要試吓😗就知就中一個大伏了🚁🚁手搖飲品都偏貴但味道真係不行🥺🔺麻糬珍珠奶茶🧋$36身為麻糬控見到有麻糬當然要試先點知就中咗大伏了🤥麻糬完全唔係麻糬質感,一啲都唔煙靭,係0冇咬口好似一Pat 嘢咁🥶珍珠同樣係唔煙韌冇口感🥲奶茶叫做正常少少,奶味偏重少少但其實都唔係好飲嘅奶茶😫🔺芋泥波波鮮椰 $40平時芋泥多數都係配鮮奶但係呢個就係配椰奶😳芋泥都算棉密幾好食😙波波係小丸子但同麻糬有同一個問題完全唔煙靭冇口感🥴芋泥同椰奶都夾嘅但價錢真係偏貴🫠🔺芒芒鮮椰 $34本身以為有咩特別😳其實就係芒果西米露椰奶配芒果同西米🥭但芒果味完全唔夠感覺就係椰奶加西米🥹呢個價錢我不如正正經經買碗芒果西米露食☹️🔺蜜桃烏龍茶 $20呢杯偏正常,蜜桃味應該係係蜜桃糖漿🍑有一浸微化學嘅味但都仲可以接受嘅💦呢個價錢來講又大杯真係冇咩意見~但有得揀我想飲花斑白桃烏龍😹🔺抹茶鮮奶🍵$33五杯中最好飲嘅一杯❣️抹茶味偏重,奶味唔會蓋過咗抹茶味🥛而且唔係好甜,可以一試!!只係價錢上偏貴~
🔺麻糬珍珠奶茶🧋$36
🔺芋泥波波鮮椰 $40