2024-02-07 318 views
今日係因為下晝有活動要去,所以周圍搵下有乜食,之後就見到呢間藍白色調,係舊區好引人注目嘅cafe佢嘅外型係好清新,出面有2張白色嘅凳比人可以等位或者係出面用餐,黎嘅時候都見到有人係出面影相打卡,好啱影啲小清新嘅相我同朋友叫左一個All day breakfast同fish and chips 等緊嘅時候,留意到入面有好多唔同嘅明星相,有mirror同其他韓星,好多女仔入黎都為左影翻2張相,搞到我同朋友都覺得有少少格格不入😂終於等到上菜嘅時候,我嘅all day breakfast有沙律、雞肉腸、牛乳炒蛋、薯餅、煙肉、多士同炒雜菇,份量雖然唔多,但數量都可以取勝而我朋友嘅炸魚薯條係一大條魚咁落脆漿咁炸,炸到成條金黃,十分香口,而佢配上嘅蛋黃醬都可以引出條魚嘅鮮味整體來講,呢一間都好值得推薦比大家

整體來講,呢一間都好值得推薦比大家