2022-05-28 1064 views
因為有優惠, 每人食一份全日供應餐, 就送一個Tiffany Blue Box cake, 岩晒慶祝生日。 可能平日下午, 無咩人食, 我們兩人好像包場似的, 靜靜地欣賞下店舖裝修及佈置, 主要用藍色及白色為主題, 有藍色玻璃, 藍白色椅, 藍白色調味樽, 藍白色碟等等, 好有情調。 我們兩人各點一份全日供應餐, 頭盤一份係新餐肉伴蛋花, 另一份係北海道帶子薄片刺身, 主菜一份黑松露春雞, 一份西班牙豬扒, 擺碟好靚, 打卡一流, 味道好好, 值得一試, 但份量較少, 女仔份量。飯後待應送上Tiffany Blue Box cake 比我們, 蛋糕有驚喜, 好靚,好好味。

新餐肉伴蛋花
北海道帶子薄片刺身