❣️𝗔𝗧𝗨𝗠 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁❣️位於尖沙咀K11,位置有少少隱蔽,但餐廳環境非常cozy,一坐低就覺得好舒服好relax。餐廳的食物擺盤非常用心,用咗各種食材巧妙地搭配花瓣、鮮果、醬汁等,每道菜都有一種獨特的藝術感。𝗕𝘂𝗯𝘂 推介 🔥👍 鮑魚蟹膏醬燉飯用上鮑魚和蟹膏為主要食材,配以意大利飯煮成。燉煮嘅過程令飯粒吸收咗所有食材嘅精華,risotto口感綿滑,味道濃郁。👍 燒八爪魚.墨汁脆片· 培根馬鈴薯八爪魚經過燒烤後,肉質鮮嫩,味道同口感都好獨特。搭配上墨汁脆片同鹹香嘅培根馬鈴薯,層次感豐富。擺盤經過精心設計,令食客感受到廚師嘅用心。👍 風乾火腿·馬蘇里拉·忌廉芝士脆飯煎餅睇名都知道係充滿「芝」味嘅菜式😎馬蘇里拉芝士同忌廉芝士的結合,再加上風乾火腿嘅鹹香,配以脆皮飯煎餅,食落既有risotto嘅濃郁味道,同時又非常爽口,唔會有滯嘅感覺。📍ATUM Restaurant尖沙咀河內道18號K11購物藝術館1樓101B號舖

𝗕𝘂𝗯𝘂 推介 🔥
👍 鮑魚蟹膏醬燉飯