冬天到當然要補下身啦,上等藥材花雕醉雞鍋🍲暫時係我食過最重藥材嘅湯底,唔只聞落去陣陣當歸味嘅香,飲湯底都感受到藥材甘甜嘅味道👍🏻成身立刻暖笠笠🥰咁正嘅湯底都係$68,淨係嚟飲湯到抵🤭仲有多款配料可以加入order!當然要必點農場鮮雞🐔職員仲會等你滾起嘅時候幫你放入雞肉,然後熄火慢慢等雞肉浸熟,食起嚟肉質非常鮮嫩😋打邊爐肥牛就食得多啦,今日我就點咗牛坑腩,牛肉味道更加香,肉質更軟腍!最最最重要推薦💫有骨魚皮,金黃酥脆,比起一般魚皮更加香口!飲品Menu上面仲可以order超級大份量,一杯可以兩個人share都得😂😂😂大檸茶淨係檸檬都8-9片,飲得晒先好叫🥹唔想打邊爐都可以叫麵食,貼心的隨你搭配,先揀湯底,再揀麵或飯底,再揀配料、飲品!簡簡單單一個人醉雞湯底麵😍

最最最重要推薦💫有骨魚皮,金黃酥脆,比起一般魚皮更加香口!

• 上等藥材花雕雞窩湯底
  • 農場鮮雞