上環蘇坑街一帶都有唔少食肆,亦都有好多唔同類型既Cafe💕。而呢間小店外形光猛✨,比人感覺都幾休閒舒服。On Time係半自助式服務😉,要自己去收銀處叫餐同自己攞餐具同水,不過就免收加一🧸。-明太子帶子意粉 $98明太子味道濃厚😙,配帶子食好夾,意粉質感唔錯🍝,軟硬適中。最驚喜係明太子帶少少辣🌶,令鹹鹹香香既明太子意粉更加惹味💗。-日式咖喱炸蝦飯 $68炸蝦炸得酥脆🍤,炸粉同蝦唔會分離,不過日式咖喱味道較淡🍛。-加$25可以變Lunch Set,包薯條🍟:沙律同一杯熱飲☕️。黑醋沙律爽脆開胃🥗,份量足;薯條一般,有少少油膉味🤏。-抹茶/焙茶鮮奶拉花好靚🐰🐱💕,抹茶奶味幾香🍵,焙茶唔苦澀,奶同茶比例都算平均👍🏻,不過兩款既味道都未算好濃滑😸。

明太子帶子意粉 $98

日式咖喱炸蝦飯 $68
炸蝦炸得酥脆🍤,炸粉同蝦唔會分離,
不過日式咖喱味道較淡🍛。

抹茶/焙茶鮮奶