2022-10-24
📍#老屎忽係中環#oldszefood #老屎忽 #老屎忽食飯 #老屎忽搵食 #老屎忽都要OT #中環蘇豪區嘉咸街必試足料burger🍔🍔Truffan ($180)見係期間限定 所以就試吓 牛肉用咗英國牛肉漢堡 好重牛味 估唔到黑松露同牛都幾夾 加埋其他餡料成個漢堡包嘅size比平時出面嗰d大一倍👍🏻🐔Paprika and garlic crusted grilled chicken burger ($160)店員話佢哋嘅雞burger都好出名 total都有四款揀 我哋就揀咗Paprika 用左紅甜椒粉去調味嘅雞胸 再加埋burger裏面嘅生菜同蕃茄 配埋raclett cheese同mayonnaise 成個味道好豐富 唔鍾意食牛漢堡既人可以試下雞SPICEO BONE MARROW ($70)薯角新鮮炸起 熱拿拿 面層鋪左好多芝士粉同黑椒 好惹味 而且份量都好多 兩個人都食淨小小🙈Electric Ave (中環)📍中環嘉咸街45A號1樓
蘇豪區嘉咸街必試足料burger🍔
🍔Truffan ($180)
SPICEO BONE MARROW ($70)
Electric Ave (中環)
📍中環嘉咸街45A號1樓