Pizza手法層出不窮,有菠蘿定無菠蘿,多肉定多菜每人口味都有唔同。但嚟到呢喥一定啱你口味。事關老闆會按照客人要求自訂pizza,一旦成功錄用更加會以客人命名成為餐廳嘅菜單之一。因此菜單上嘅pizza 名都係以客人命名,亦有唔同創意嘅pizza。而且貓老闆亦會在場招呼客人,老闆都會同客人傾下計,絕對係社區中嘅好聚腳地。言歸正傳,餐廳食物即叫即做,味道恰當,pizza 味道有驚喜,感覺到老闆嘅熱情。餐酒上老闆亦闊綽提供比外面多的份量。【德國風情 (Uncle Ping Gor)】 - $178平哥係由德國肉腸,蜜糖芥末醬,車打芝士為組合。肉腸芝士,味道香濃純厚,令人滿足,適合食肉獸。蜜糖芥末醬能夠解膩造就味道嘅平衡。pizza 低偏薄身外脆內軟,容易入口。【香煎黑毛豬鞍扒配蘑菇忌廉汁】 - $238豬鞍扒厚身豐富,成塊煎理應會多汁嫩口,但從切面上有煎痕可見餐廳為求快熟切開再煎熟令肉汁流失,口感略為過硬扣分。但肉質不錯,醬汁味道溫和。配菜亦有用心處理。綜合推薦度:🌕🌕🌕🌕

【香煎黑毛豬鞍扒配蘑菇忌廉汁】 - $238

綜合推薦度:🌕🌕🌕🌕