2019-07-29
前排5月經過大埔,發現大埔都開左好出名既老虎堂😄 排曬長龍,好似係頭幾日開張🙌🏻👏🏻 好誇張😅 本身睇條隊係長,但諗住應該都唔會等太耐掛😜所以就同班朋友一齊去湊熱鬧😌 排到我地時,我地就叫左虎虎生風鮮奶,😁個名好勁咁🐯,本身我地幾個想分別叫波霸或珍珠,但唔知係咪店員想控制人流,冇得揀,只可以一致叫珍珠☹☹☹,不過唔緊要啦🤣都係大細粒既分別姐😌不過等候時間遠超過我地想像😟本身諗住頂多等半小時😔點知足足等左多過1小時😖😖😖估唔到真係咁受歡迎🧐過左1個鐘多啲…😅終於可以飲啦😍等到頸都長埋😅一飲落口,奶味好重😍,茶味反而唔突出🤨 同埋因為店員當日唔俾我地揀少冰,成杯有成一半都係冰😕 搞到其實成杯既份量其實唔多😅總括而言,今次等左咁耐,有啲失望,但都會再俾多次機會去試,始終其實味道唔錯,只係當日去,因為新開,好多野都冇得揀😩 如果個份量可以多啲就好😁
過左1個鐘多啲…😅終於可以飲啦😍等到頸都長埋😅